lördag 19 december 2009

Lögn eller Skattebrott supergrisen?

För fyra månader sedan såg det mörkt ut för vår vän supergrisen.

Det började med en musikvideo på youtube som filmats och klippts ihop i Värmlands skogar med hela supergrisfamiljen. Det tog inte många timmar förrän kommentarfältet var nerspytt med kommentarer (har nog själv stått för hälften) Dagarna efter kunda man läsa i Vimmerbytidningen att han skulle få en egen tvshow! Det visade sig kort därefter att det inte riktigt var hela sanningen utan att han snarare skulle vara med i en tvshow (tillsammans med sin fabulösa mamma) TvShowen Ullared sändes ibörjan av November och hade flera MINST SAGT intressanta karaktärer, kommentarer: ÖVERFLÖDIGA!

Efter att ha gått ut i pressen och talat ut om sitt vilda liv i Spanien, då han bl.a spelat in gayporr och dessutom fått betalt (tror dock att det är han som fått betala) Enligt supergrisen är det inte lite pengar heller. Hela 500.000 för en enda film. Undra var dom pengarna tog vägen då supergrisen fått utnyttja a-kassa och soc under hela 2008 och halva 2009. Dom har ju inte gått i skatt iaf enligt skattemyndigheten.

Vi hoppas hans nya singel ger honom lite klirr i kassan så han slipper ta emot småpotatis från skvallerpressen för att hitta på historier.

pussy pussy


Inga kommentarer: