söndag 20 december 2009

det börjar arta sig



Äntligen ätnligen äntligen.......


...börjar det arta sig.
Det föddes en liten idé i en tvåa på Södra Dragspelsgatan 37 för cirkus tre månader sedan då det kunde avslöjas på fyllan att vi alla kunde hantera ett instrument. Att Kassler kan vråla och ta oktaver ingen tidigare hört är ju ingen nyhet men jag och Roger har ju inte direkt skrytit över att vi behärskar flöjt, lerduva och triangel. Men Kassler styrde och ställde till det, så nu är vi MyRogerZ.


Det har ju sen dess gått lite trögt. Det är ju inte bara att skriva låtar och riva av några SvenIngvars bitar i A-teens tempo utan det ska ju också bokas turnébussar och köpas scenkläder. Och det är ju det som jag nu gjort!!!!!!




Postorderföretaget Cellbes (för storvuxna) kunde man fynda tre klänningar för priset av en.
Alltså 99:-

och då våran budget inte är så stor nu inför julen antar vi utmaningen att alla bära klänning inför våran första spelning.
PAX PÅ DEN TILL VÄNSTER



Klackeskorn är inte från Cellbes utan dom snodde jag av en gammal tant som somnat på vagnen till Angereds centrum förra året.

Jag kan även informera om att vi nyligen skrivit kontrakt om fyra spelningar intill Nordstan lagom till mellandagsrean.
Så kom gärna och lyssna och skänk en slant så vi kan lägga ut klänningarna några dm och skapa lite konkurrens bland kastmynten på gångbron till Nordstan.












pussy pussy
//Twink

Inga kommentarer: